senca in kosti april 2021 datum izdaje netflixa

Netflix naj bi izdal serijo knjig Grishaverse Leigh Bardugo, Senca in kost v samo nekaj urah po vsem svetu. Tukaj je vse, kar zaenkrat vemo o prvi sezoni Senca in kost ki bo prispela 23. aprila .



Serija v živo, ki temelji na naslovih fantazijsko-pustolovskih serij Leigh Bardugo Senca in kost je bil naročil Netflix januarja 2019 z Ericom Heissererjem, ki je služil kot showrunner. Heisserer je pisal scenarije za takšne produkcije, kot je bila nominirana za oskarja Prihod , Bird Box, in Stvar predelava.

Med seznamom režiserjev v prvi sezoni je nominiranec za primetime emmy Jeremy Webb. TV veteran ima epizode s krmilom za serije, kot so Doctor Who , Krovna akademija , Kaznovalec , Spremenjeni ogljik, in veliko več.

inCollage 20200728 033003456

Poleg tega Igra prestolov in Čarovnica ustvarjalec jezika David J. Peterson je bil izbran za ustvarjanje izmišljenih jezikov v Grishaverse za Senca in kost .

Bardugo je predstavo za nove gledalce opisal v intervjuju z besedami:

Senca in kost se odvija v zelo drugačni fantazijski svet. Pomislite na cesarsko Rusijo, ne na srednjeveško Anglijo, ki ponavlja puške namesto širokih mečev. To je zgodba o ljudeh, ki jim je bilo rečeno, kako zelo so vseeno, da dokazujejo, koliko delajo. In neverjetno je bilo videti, da se zgodba oblikuje v tako epskih razsežnostih, bitkah, čarobnosti, pa tudi odnosih med liki.


Kdaj bosta Shadow in Bone na Netflixu?

Kot smo že omenili, Netflix po vsem svetu izpušča celotno 1. sezono 23. aprila 2021.

Senca in kost bo na voljo za globalno pretakanje hkrati, vendar se boste morda morali zbuditi zgodaj ali ostati pozno, odvisno od tega, kje živite. Če živite v Kaliforniji, lahko serijo predvajate od polnoči. Na žalost za naročnike na drugem koncu sveta, kot sta Avstralija in Nova Zelandija, boste čakali do večera.

Časovni pas Čas, ki je na voljo za pretakanje
Pacifiški standardni čas 00:00 (GMT-8)
Gorski standardni čas 01:00 (GMT-7)
Centralni standardni čas 02:00 (GMT-6)
Vzhodni standardni čas 03:00 (GMT-5)
Britanski poletni čas 08:00 (GMT)
Srednjeevropski čas 09:00 (GMT + 1)
Vzhodnoevropski čas 10:00 (GMT + 2)
Indijski standardni čas 12.30 (GMT + 4:30)
Japonski standardni čas 16:00 (GMT + 8)
Avstralski vzhodni čas 18:00 (GMT + 10)
Novozelandski dnevni svetlobni čas 19:00 (GMT + 11)

Vse napovednike Netflixa Senca in kost ?

Da, prvi napovednik za Netflix Senca in kost je izšel 26. februarja 2021. To je prvi video posnetek Grishaverse.

Prvi popolni napovednik, ki je zbral skoraj 3 milijone ogledov, je bil nato objavljen 30. marca z napisom:

Takšnih kot je ni. In nikoli jih ne bo. Pripravite se na vstop v Grishaverse.


Za kaj pravijo pregledi Senca in kost ?

Do zdaj so bili pregledi izjemno pozitivni.

Številni primerjajo oddajo z novo Netflixovo igro prestolov, ki je zelo pohvaljena.

Tukaj so povedali nekateri najboljši kritiki do zdaj:

Pristane po vsem svetu s svojo produkcijsko vrednostjo, tonom, vizualnimi učinki in privlačnimi liki, kar doseže vrhunec v razburljivem finalu sezone - Paste Magazine

Shadow and Bone prinaša čisti eskapizem s pravočasnimi socialnimi komentarji in dobrim staromodnim milnim pripovedovanjem zgodb. - Odločevalec

Trenutno metakritic nosi serijo pri 70 na podlagi 10 kritiških kritik.

Rotted Paradižnik ima oddajo na 92% (kar pomeni, da je bilo 92% kritikov všeč).


Kaj je zaplet Senca in kost ?

Netflixova Senca in kost bo prilagodil dve prekrivajoči se seriji v filmu Grishaverse Leigh Bardugo: Senca in kost, in Šest vran . Zgodba je postavljena v svet, ki ga na dva dela deli močna pregrada večne teme, kjer nenaravna bitja uživajo v človeškem mesu.

Zaplet Senca in kost bo sledil Alini Starkov, mladi vojakinji in državljanki Ruske kraljevine Ravka. Nepričakovano odkrije moč, ki bi lahko rešila njenega najboljšega prijatelja in končno združila njeno državo. Ko jo začne brusiti, se proti njej združijo nevarne sile in zdi se, da je pripravljen pomagati le general Kirigan.

shadowwandbone

Čeprav prilagoditev Netflix temelji na knjigah, se bo po besedah ​​avtorice Leigh Bardugo močno razlikovala od njih:

Oglas

Oddaja se bo korenito razlikovala od knjig. Toda na najbolj neverjeten način. To bo precej visokoproračunska fantastika.

Decembra je showrunner Eric Heisserer to podrobno komentiral:

Vse knjige so postavljene kronološko, zato tehnično pridemo do dogodkov v knjigah Šest vran šele po koncu knjig Sence in kosti. Torej, kar sva morala storiti z Leigh [Bardugo], sva v bistvu izumila zgodbe o prednastavitvah za ključne like Six of Crows v tej sezoni - Kaz, Inej in Jesper -, da se ujemajo z dogajanjem v zgodbi Shadow and Bone. To je bilo težko dvigovanje.

Leigh Bardugo je svoje komentarje o ustvarjalnem procesu dodala v nedavnem intervjuju:

Vzeli smo zgodbe Shadow and Bone in like Six of Crows in jih združili na, kar mislim, da bo res nepričakovano. Eric in soba naših pisateljev ter naši režiserji so zgradili nekaj povsem novega, kar še vedno nekako ostane zvesto likom in srcu zgodb.


Kdo je vržen Senca in kost ?



Evo, kdo je bil potrjeno za zvezdico v Senca in kost in njihove vloge:

  • Jessie Mei Li kot Alina Starkov
  • Ben Barnes kot general Kirigan alias The Darkling
  • Freddy Carter kot Kaz Brekker aka Dirtyhands
  • Archie Renaux kot Malyen Oretsev
  • Kit Young kot Jesper Fahey
  • Calahan Skogman kot Matthias Helvar
  • Danielle Galligan kot Nina Zenik
  • Amita Suman kot Inej Ghafa
  • Sujaya Dasgupta kot Zoya Nazyalensky
  • Daisy Head kot Genya Safin

Tu je prvi pogled na igralsko zasedbo in njihove like Teden zabave skupaj s komentarji Erica Heissererja in Leigh Bardugo v napisih:






Kakšen je status proizvodnje Senca in kost ?

Produkcija prve sezone Netflixa Senca in kost začela oktobra 2019 in končala februarja 2020, tik pred ustavitvijo proizvodnje po vsem svetu. Prva sezona je trenutno v postprodukciji.

Igralska zasedba Senca in kost spustil video sporočilo na uradni Twitter račun serije na dan snemanja filma:

In si oglejte te fotografije iz zakulisja (zahvaljujoč @GrishaNetflixTV ):





Avgusta 2020 smo se tega naučili Senca in kost imel nekaj dodatnih posnetkov z enoto iz Vancouvra, da bi naredil nekaj dodatnih fotografij. Predvideni datumi za to so bili med 28. septembrom in 9. oktobrom 2020 v Vancouvru.


Koliko epizod bo nastopilo v prvi sezoni?

Potrjeno je bilo, da je prva sezona Senca in kost bo sestavljen iz osmih epizod.

Za serijo so bili razkriti tudi naslovi epizod, znan pa je tudi njihov vrstni red:

V času pisanja poznamo vrstni red dveh epizod, ene in petih:

  • Epizoda 1 : Searing izbruh svetlobe
  • 2. epizoda : Vsi smo nekdo pošast
  • Epizoda 3 : Ustvarjanje v osrčju sveta
  • Epizoda 4 : Otkazat’sya (Zavrni v ruščini)
  • Epizoda 5 : Pokaži mi, kdo si
  • 6. epizoda : Srce je puščica
  • Epizoda 7 : Unsea
  • Epizoda 8 : Brez žalujočih

Direktorji, vključeni v prvo sezono Senca in kost vključujejo:

  • Mairzee duše
  • Lee Toland Krieger
  • Dan Liu
  • Jeremy Webb
  • Eric Heisserer

Ali bo druga sezona Senca in kost ?

Nič ni uradno, ampak ja, že smo slišali za 2. sezono Senca in kost ima v ozadju in je v aktivnem razvoju. To pa še ne pomeni, da je oddaja uradno obnovljena. Počakati bomo morali, da bo Netflix odlikoval to objavo.


Ali se veselite izida Senca in kost prva sezona na Netflixu? Sporočite nam v komentarjih spodaj!